DOPRAVA ZDARMA PRI NAKUPE NAD 40E

Púder na objem, malý zázrak pre vaše vlasy ...

Vlasový púder dodáva objem jemným vlasom a tým, ktoré majú sklon rýchlo sa mastiť svieži vzhľad. Tento púder je neoceniteľným pomocníkom pri tvorbe účesov. Dokáže dodať nielen neuveriteľný objem, ale aj vlasy zmatní, čo je veľmi moderné a pôsobí to štýlovo. Nezanecháva biele stopy a vytvorí objem bez zlepenia vlasov.

Púder na zväčšenie objemu vlasov dokáže vyriešiť niekoľko stylingových problémov naraz. Jemný a ľahký púder dodá jemným vlasom hustotu, skrotí nepoddajné vlasy a zároveň ich osvieži. 

 

Výhody púdru na vlasy

Objem: zabezpečiť objem a hustotu jemných alebo nepoddajných vlasov. Objemové mikro častice vlasy napumpujú objemom bez tupírovania či fénovaniam získate tak rýchlo nadýchaný objemný účes.

Štruktúra a tvar: púder dodá vášmu účesu žiadaný tvar bez zlepenia vlasov.

Sviežosť: púder absorbuje mastnotu a odstraňuje tak mastný vzhľad z vlasov, vaše vlasy budú veľmi rýchlo vyzerať sviežo.

Matný vzhľad: dodáva matný vzhľad účesom, púder funguje skvele pre pánske účesy typu "cropp".

Ako nanášať púder pre objem vlasov

Púder sa aplikujte spravidla ku korienkom vlasov alebo na ich konce. Môžete ho nasypať do dlaní a votrieť do vlasov. Nezanecháva vo vlasoch žiadne viditeľné zvyšky a vymyje sa pri najbližšom umytí vlasov šampónom.

Púder na vlasy je malý zázrak, ktorý vaše vlasy ihneď osvieži. Použite na suché vlasy doma, v práci alebo na cestách ... . 

 

Späť do obchodu
tovar Pricemania.sk – Porovnanie cien