DOPRAVA ZDARMA PRI NAKUPE NAD 40E

Ako si vybrať vlasový produkt ...


Ak zistíte, že sa pozeráte na poličku na vlasy vo vašom obchode s kozmetikou a pýtate sa, aký je rozdiel medzi formovacím krémom, voskom a gélom na úpravu vlasov, môžeme vám pomôcť.

Vzhľadom na to, že mnoho rôznych značiek ponúka širokú škálu vlasových výrobkov, nie je možné povedať, že ak si zakúpite konkrétny typ produktu, zakaždým získate konkrétny druh povrchovej úpravy ( čo sa však pri značke RedOne nemôže stať ;)

Kľúčom je neskúmať typ produktu (gél, pomáda, krém atď.), ale vlastnosti produktu (fixácia,úprava atď.)

Začnite určením niektorých základných charakteristík, ktoré hľadáte:


1. Aký druh dokončenia si želáte?
Mám to byť matný, lesklý vzhľad?

Matná povrchová pomáda vám dodá suchý vzhľad. Matte funguje dobre pre väčšinu mužov, pretoe dáva veľmi prirodzený vzhľad. Je to skvelý každodenný produkt.

Lesklá pomáda dodá vašim vlasom viac mokrý efekt. Lesklé pomády sú skvelé pre zvláštne príležitosti alebo ak máte veľmi tmavé alebo sivé vlasy. Dáva čiernym alebo sivým vlasom viac definícií, ktoré nemusíte nájsť u matnej pomády.

2. Koľko drží (fixácia)?
Väčšina vlasových produktových radov je rozdelená podľa stupňov fixácie: Light, Medium and Strong hold.

Light Hold /slabé,ľahké držanie/: len toľko, aby ste sa cítili, že vo vlasoch je niečo, ale stále sú veľmi poddajné a mäkké. Veľmi málo štýlového držania.

Medium Hold /stredné držanie/: udrží vaše vlasy v štýle dobre, ale stále sú dostatočne ľahké, aby ste si nimi mohli prejsť a aby ste ich v prípade potreby osviežili.

Strong Hold /silné držanie/: nečakajte, že vám vlasy spadnú, pretože ide o silný zadržiavací produkt. Môžete sa spoľahnúť na istotu, že účes má svoj pekný štýl.

3.Na báze vody alebo oleja, vosku?

Na báze vody (alebo vo vode rozpustné)
Na báze vosku alebo oleja (vo vode nerozpustné).

Väčšina vlasových výrobkov, ktoré nájdete, je založená na vode. Počas aplikácie sa ľahko umývajú a ľahko sa s nimi pracuje.

Výrobky na báze oleja alebo vosku sú menej bežné, ale vykonajú veľmi dobre svoju prácu, keď ju potrebujete. Pretože nevypláchnu vodu, ich odstránenie je však náročnejším procesom, na ktorý potrebujete použiť šampón. Ak však potrebuje rýchlo vyliezť z postele, máte pocit, že vo vlasoch máte stále nejakú pevnosť alebo ak máte radi veľmi silný efekt, môže pre vás dobre fungovať olejový alebo voskový produkt.

4. V neposlednom rade: Aplikácia!
Ďalším dôležitým aspektom použitia produktu je aplikácia. Môžete mať dokonalý produkt, ale bez správnej aplikácie neurobí pre vás to, čo chcete.

Menej je viac: začnite s malým množstvom (veľkosti hrášku) a rozotrite si ho medzi rukami, aby ste výrobok zjemnili.

Začnite zozadu: začnite pracovať s výrobkom smerom k temene, pričom držte prsty blízko pokožky hlavy, aby ste sa uistili, že produkt je rovnomerne distribuovaný vo vlasoch.

Hrebeň: pracujete smerom k prednej časti hlavy a končíte na vlasovej línii. Potom môžete pomocou hrebeňa alebo rúk tlačiť všetko presne tam, kde chcete.

 

Dôležité je pamätať na to, aby ste sa vyhli veľkému množstvu produktu a neumiestňovali ho priamo pred vlasy. To ho zaťaží a neurobí nič, aby zvyšok zostal na svojom mieste.

Skvelý účes začína skvelým produktom, len správny produkt vám môže dodať povrchové úpravy, aby vám dal presne to, čo hľadáte. Ak sa stále neviete rozhodnúť, môžete vždy vyhľadať pomoc odborníka. Okrem internetového obchodu vlastníme Barbershop Gavalier, v ktorom používame len kvalitné výrobky našej osvedčenej značky RedOne. Holič pozná predsa vlasy najlepšie a môže vám poradiť, aké vlasové produkty sú vhodné pre vás.

Radi vám pomôžeme nájsť najlepší vlasový produkt pre vás.

 

 

 

Späť do obchodu
tovar Pricemania.sk – Porovnanie cien