DOPRAVA ZDARMA PRI NAKUPE NAD 40E

Základné princípy starostlivosti o mužskú pleť ...

Prečo sa zdá, že muži starnú elegantnejšie ako ženy?
 
Stav „mužskej menopauzy“ alebo „andropauzy“ nebol donedávna v centre pozornosti. Je pravda, že muži zažívajú taktiež pokles hormonálnych hladín, ale v inom  rozsahu ako u žien. Ich testosterón podporuje hustotu kostí a svalovú hmotu, takže s pribúdajúcim vekom sa pokožka musí ešte viac udržiavať. Muži dnes cítia tlaky, na ktoré sú už mnohé ženy dávno zvyknuté. Milí muži, ale nikdy nie je neskoro začať ... .
 
Tu je základná príručka mužskej krásy:
 
1.Zostaňte hydratovaní, čo znamená, vypiť dostatok tekutín, 2-3 litre denne (35 až 40 mililitrov tekutín na jeden kilogram telesnej hmotnosti) +  dva poháre vody na každú šálku kofeínu alebo alkoholu.
2.Očista (umytie) tváre a tela, nepožičiavajte si kozmetiku od kamošov ... pravdepodobne nemáte rovnaký typ pleti. Okrem základnej očisty môžte pleť rozmaznať aj zlupovacími maskami na tvár, ktoré sa jednoducho nanášajú a urobia veľmi práce, hlavne vyčistia zanesené póry, odstránia čierne bodky a pleti dodajú sviežosť. Redone ponúka čiernu, zlatú a s vôňou citróna.
4. Regenerácia brady ... brada dvíha váš sexepíl, tak sa o ňu zodpovedne starajte. Okrem šampónu, kondicionéra použite olej, príp. vosk, bradu a fúzy  dostatočne hydratujú  a dodajú jej potrebnú vláčnosť a lesk. 
5. Začnite používať krémy na tvár, áno aj mužská pokožka potrebuje pomaznať ... dajte jej týždeň na to, aby ste si zvykli na hydratačný krém ... najprv to bude ťažké, potom si vaša pokožka uvedomí, že je to užitočné a akceptuje ho.
6. Olúpať, t.j. opeelingovať, môžte použiť tvárový peeling, dokonca ten náš RedOne je aj s jahodovou vôňou. Pokožku krásne prečistí, rozjasní a dodá je sviežosť.
7. Nefajčite cigarety ... ani z druhej ruky, privoláte si iba veľa zlých zdravotných problémov.
8. Dostatok spánku, pomáha udržiavať telesnú a duševnú rovnováhu (kontrola hladín leptínu) a umožňuje vášmu telu vykonať jeho prestavbu a regeneráciu. Muži tiež potrebujú spánok krásy!
9. Vyhnite sa alkoholu, vysušuje vaše bunky a často vedie k zlým rozhodnutiam.
10. Odbúravajte stres cvičením, behom, jogou... . Cvičte dôsledne. Po dosiahnutí veku 40 rokov strácame každý rok približne jedno percento našej svalovej hmoty.
11. .... a ako bonus je tu pre vás náš eshop s pánskou kozmetikou RedOne, ktorý vám pomôže udržiavať vašu krásu a dvíhať vaše sebavedomie ;)
 
....tak šup, šup niečo si pre seba vyberte a urobte radosť vašej pokožke, vlasom, brade ... 
 
Späť do obchodu
tovar Pricemania.sk – Porovnanie cien