DOPRAVA ZDARMA PRI NAKUPE NAD 40E

Ako na úpravu brady ...

Ak aj ty si si nechal narásť bradu, pomôžeme ti k tomu, aby si to robil správne. Dávaj si však pozor s bradou rastie aj sexepíl ;)

Tri kroky k sexi brade:

1. Áno, aj brada sa umýva šampónom. Začni si umývať svoje strnisko s vodou a vhodným šampónom. Tvoja brada si zaslúži byť čistá a jemná, šampón nanes na tvár, vmasíruj a opláchni.

2. Brada vyžaduje starostlivosť a údržbu. Po tom, čo si si umyl svoju bradu je dôležité ju olejovať a používať kondicionér, ktorý bradu vyživuje a hydratuje. Aby fúzy a pokožka pod nimi nebola suchá je dobré ho použiť následne po umytí šampónom. Nechá sa chvíľku pôsobiť a opláchne sa vodou. Bezprostredne po umytí je potrebné aplikovať vosk alebo olej na skrotenie neposedných fúzov a ich prevlhčenie ako aj pokožky po nimi. Príliš veľa oleja alebo vosku môže však spôsobiť, že sa ti premastí pleť. Zároveň tieto produkty majú príjemnú pánsku vôňu, čo ocení najviac ženské pohlavie.

3. Čím hustejšia brada, tým väčší sexepíl. Aj keď je tvoja brada ešte len v začiatkoch rastu, pravidelné česanie fúzov ti zaručí, že tvoja tvár bude zarastená rovnomerne. Použi namiesto hrebeňa radšej kefu, ktorá je oveľa praktickejšia a šetrná k tvojej pokožke. Bradu je dobré česať od uší smerom k ústam, opticky bude vyzerať lepšie.

.... a v neposlednom rade je dôležité mať svojho pánskeho holiča, ktorý si s tvojou bradou najlepšie poradí a zároveň ponúkne kvalitnú kozmetiku napr. RedOne, ktorá ponúka šampón, kondicionér a kvalitné oleje a vosky na bradu a fúzy

 

 

 

Späť do obchodu
tovar Pricemania.sk – Porovnanie cien